AllSolutions

AllSolutions richt zich met online bedrijfssoftware op bedrijven die verticaal transport verhuren, verkopen en onderhouden. Sinds 1 juni 2020 is AllSolutions geassocieerd lid van de VVT. Het lidmaatschap stelt AllSolutions en de brancheorganisatie in staat om enerzijds kennis en ervaring over de sector uit te wisselen en anderzijds de aangesloten bedrijven te helpen bij het verder digitaliseren van hun bedrijfsprocessen.

Leden helpen met digitalisering
“Onze sector bestaat voornamelijk uit mkb-bedrijven”, stelt Lion Verhagen, Directeur van de Vereniging Verticaal Transport. “Op dit moment zien we dat veel bedrijven moeite hebben om de digitalisering bij te benen. Als brancheorganisatie willen we onze leden helpen om de snelle digitale ontwikkelingen te omarmen. Met een partner als AllSolutions, die zich specialiseert in onze sector, geven we onze leden niet alleen toegang tot de nodige kennis en ervaring op het gebied van digitalisering, maar bieden we ze ook een 1-op-1 toepasbare oplossing.”
 
Bijdragen aan veilig en vakbekwaam werken
“In de VVT hebben we een thought leader gevonden op het gebied van verticaal transport”, stelt Corné Suikerbuik, Business Development Manager bij AllSolutions. “Het partnership met deze organisatie geeft ons ruimte om de branche verder te onderzoeken, beter te benaderen en te ontdekken waar de sector echt behoefte aan heeft. Op die manier zorgen we er samen met de VVT voor dat de bedrijven in deze branche eenvoudiger en efficiënter kunnen werken, bijvoorbeeld op het gebied van overzichtelijk plannen. Maar daarnaast helpen we ze ook veilig en vakbekwaam te opereren door risico's te beheersen, te voldoen aan wet- en regelgeving en het altijd kunnen aantonen van certificeringen van materieel en medewerkers.”

 

AllSolutions
Met al bijna 35 jaar ervaring is AllSolutions specialist op het gebied van online bedrijfssoftware. AllSolutions maakt bedrijfsinformatie tijd- en plaatsonafhanke­lijk toegankelijk voor iedereen op ieder device. AllSolutions werkt voor waterschappen, ngo's, projectgestuurde organisaties, ledenorganisaties en handel-, service- en verhuurorganisaties. Onze 120 klanten worden integraal bediend, met een team van eigen specialisten. Ongeveer 200.000 mensen maken dagelijks in 35 landen gebruik van onze oplossing.

Voor meer informatie: www.allsolutions.nl