NBC Legal & Incasso biedt leden van de VVT aantrekkelijke abonnementen voor het opvragen van bedrijfsinformatie of het analyseren van hun top 10 klanten

“Wat de invloed van het afbouwen van de steunpakketten in de tweede helft van 2021, het terug betalen van ten onrechte ontvangen steun en het betalen van uitgestelde belastingen is op de liquiditeit en solvabiliteit van veel ondernemingen, laat zich raden. Volgens kredietverzekeraar Atratus neemt dit jaar het aantal faillissementen toe met 44 procent. Hoe zeker bent u ervan dat uw klant of leverancier niet tot die 44 procent behoort?

NBC Legal & Incasso biedt klanten van NBC van Roemburg aantrekkelijke abonnementen voor het opvragen van bedrijfsinformatie of het analyseren van hun top 10 klanten. Al vanaf € 2,50 per rapport weet u hoe uw klant ervoor staat. Bepaal zelf uw eigen toekomst!”

HOE GOED KENT U UW EIGEN KLANTEN EN LEVERANCIERS EIGENLIJK?

Jaarlijks wordt er door Nederlandse bedrijven voor €639 miljard aan krediet verstrekt. Bijna 25 procent hiervan wordt te laat betaald. Uiteindelijk belandt bijna €10 miljard aan niet betaalde vorderingen bij incassobureaus en deurwaarders. Van deze €10 miljard wordt 30 procent succesvol geïncasseerd. 70 procent aan versterkt krediet wordt uiteindelijk deels of niet betaald! 

Wij kunnen ons voorstellen dat al deze cijfers u even doen duizelen, maar van het afboeken van oninbare vorderingen word je als ondernemer niet blij. Wat de invloed van het afbouwen van de steunpakketten in de tweede helft van 2021, het terug betalen van ten onrechte ontvangen steun en het betalen van uitgestelde belastingen is op de liquiditeit en solvabiliteit van veel ondernemingen, laat zich raden. Volgens kredietverzekeraar Atratus neemt dit jaar het aantal faillissementen toe met 44 procent. 

Hoe zeker bent u ervan dat uw klant of leverancier niet tot die 44 procent behoort? U zult het er met hen het afgelopen jaar meer dan ooit over gehad hebben. Maar in hoeverre is de informatie die zij u verstrekken betrouwbaar en objectief? Vaart u blind op deze informatie, gelooft u hen op hun blauwe ogen? Hoe zeker bent u ervan dat zij u straks ook vertellen dat de kredietverzekeraars en de handelsinformatie bureaus de limieten neerwaarts hebben bijgesteld of zelfs helemaal ingetrokken?  
En heeft u nagedacht over de effecten van een mogelijk faillissement van uw klant of leverancier en het laat of niet betaald krijgen van uw facturen op de continuïteit van uw eigen onderneming? U bent ongetwijfeld bekend met het Domino-effect. 

Om aan al deze onzekerheden het hoofd te bieden is NBC Legal & incasso een samenwerking aan gegaan met Creditsafe. Creditsafe is een toonaangevende speler op het gebied van kredietinformatie over 365 miljoen bedrijven uit 160 landen en werkt inmiddels met een COVID-19 indicator bij het samenstellen van haar rapporten. Speciaal voor de leden van de Vereniging Verticaal Transport heeft NBC Legal & Incasso in samenspraak met Creditsafe een aantal zeer aantrekkelijke abonnementen gemaakt. 
U wilt snel nieuwe of bestaande klanten controleren op de kredietwaardigheid en het betalingsgedrag om er zeker van te zijn dat uw klanten de factuur kunnen betalen?
De kredietinformatie rapporten van Creditsafe zijn zo ontworpen om u direct te adviseren met accurate en actuele kredietinformatie. Wilt u liever dat NBC Incasso & Legal eerst voor u uw top 10 klanten analyseert dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. 

MEER WETEN OVER ONZE AANTREKKELIJKE ABONNEMENTEN OF ANALYSE SERVICE?  
STUUR EEN MAIL OF NEEM CONTACT MET ONS OP DOOR HIER TE KLIKKEN.