Opleiding: juist nu belangrijk

Natuurlijk wilt u uw klanten de optimale dienstverlening bieden, zeker in deze economisch lastige tijd. Naast een klantgerichte instelling van u en uw medewerkers, zijn daarbij in de bouw- en transportsectoren de belangrijkste ingrediënten voor die dienstverlening het vakmanschap en het veiligheidsbewustzijn van uw medewerkers. En dat vakmanschap en veiligheidsbewustzijn komt alleen tot stand door de juiste combinatie van praktijkervaring én regelmatige scholing.

Saan opleidingscentrum

Saan maakt (bij)scholing leerzaam en leuker

Het Saan Opleidingscentrum biedt opleidingen en trainingen aan voor mensen in de bouwsector en in de (verticaal) transportsector. In beide sectoren zijn er belangrijke verplichtingen als het gaat om opleidingen en periodieke bijscholing. Neem bijvoorbeeld de TCVT-certificaten, de VCA-opleidingen en de Code 95 voor beroepschauffeurs. Saan heeft een breed scala aan TCVT-opleidingen, veiligheidstrainingen en chauffeurstrainingen in het opleidingspakket. Maar wat ons echt onderscheidt is dat wij het leren leerzaam en leuker maken!

We werken zoveel mogelijk in kleine groepen, dus: persoonlijke aandacht en meer praktijk-uren

Onze docenten komen uit de praktijk en weten precies waar de cursisten in hun dagelijks werk mee te maken hebben

Het opleidingscentrum van Saan heeft een uitstekend geoutilleerd oefenterrein waar gewerkt wordt met goed onderhouden materieel en materiaal

We maken de lesstof boeiend door gebruik te maken van moderne, audiovisuele leermiddelen.

Subsidie maakt het nog leuker!

Voor veel cursussen die Saan geeft, is het mogelijk subsidie te ontvangen. Zo zij wij erkend door Het Scholingsfonds voor de Bouwnijverheid. Dit fonds stimuleert scholing van bouwplaatsmedewerkers. Daarnaast komen een aantal opleidingen van Saan in aanmerking voor SOOB-subsidie. Dat scheelt in uw portemonnee. Meer weten? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Voor het opleidingsaanbod, de cursusagenda en direct inschrijven gaat u naar www.saanopleidingen.nl