Opleidingscentrum VTC verhuist naar Ede

Opleidingscentrum VTC, gespecialiseerd in opleidingen voor het verticaal transport, is verhuisd naar Ede. Vanaf de start in 2002 was VTC gevestigd op een locatie aan de Wesselseweg in Barneveld. VTC had een kantoor op bedrijventerrein De Harselaar.

Volgens Erik Bouwman van VTC is de verhuizing een belangrijke stap. “De nieuwe locatie aan de Zandlaan 29 in Ede is veel groter en efficiënter voor ons. We beschikken hier over een opleidingsterrein van 5.000 m2. Op hetzelfde adres is nu onze administratie gevestigd. Dat is ideaal: leslocatie en kantoren bij elkaar.”

Nieuwe opleidingen

VTC is gespecialiseerd in het opleiden van kraanmachinsten. Het bedrijf gooide hoge ogen toen het vier jaar geleden een offshore-kraansimulator ontwikkelde. Dankzij deze kraan kunnen machinisten van scheepskranen op het vaste land oefenen. “We bieden ook cursussen voor machinisten, chauffeurs en andere logistiek medewerkers. Nieuw is onze opleiding voor monteurs van mobiele kranen, die we recent startten in samenwerking met opleidingsinstituut PTC+. We willen ons opleidingenaanbod echter nog verder gaan verbreden. Daar hebben we op de nieuwe locatie alle ruimte voor.”

Overnachtingsmogelijkheden

De cursusdeelnemers van VTC komen vaak uit alle hoeken van het land én uit het buitenland. In Barneveld was het niet altijd eenvoudig om voldoende overnachtingsmogelijkheden te vinden. Aan de Zandlaan is dit goed geregeld. VTC kan gebruik maken van overnachtingsfaciliteiten en een restaurant op eigen terrein. “Door de verhuizing anticiperen we op de toekomst. In deze tijden kan je bij de pakken neerzitten, maar wij gaan liever op zoek naar nieuwe kansen. Die zijn er volop!”

Nieuw adresgegevens

Met ingang van heden zijn onze adresgegevens als volgt:
VTC
Zandlaan 29
6717 LN Ede
tel.nr. 0318-439560
faxnr. 0318-439569
info@vtc.nl

Bron: VTC, 8 november 2012