In Memoriam
Christian-Jacques Vernazza

13-03-1948    -    18-03-2013 

Heden bereikte ons het droeve bericht van het overlijden van de heer Christian-Jacques Vernazza, voorzitter van de ESTA, op 18 maart jongstleden. De heer Vernazza was actief voorzitter van de ESTA en zou afscheid nemen tijdens de ESTA bijeenkomsten op de Bauma te München. Helaas heeft hij dit niet mogen halen.

De laatste jaren bleef hij ondanks zijn gevecht tegen zijn ziekte een hardwerkende en betrokken persoon, zoals iedereen hem kende.

De heer Vernazza heeft zijn bedrijf Mediaco opgebouwd tot het grootste kraanverhuurbedrijf van Frankrijk. Daarnaast is hij van 2001 tot 2013 voorzitter geweest van de ESTA, de Europese koepelorganisatie voor verenigingen van kraanverhuurders en exceptioneel transport. Hij was een van de meest gepassioneerde grondleggers van de ESTA zoals we de organisatie nu kennen. Hij bezat het charisma om doelstellingen in acties om te zetten, met wijze woorden wist hij mensen te binden. Hij streefde in breedste zin naar harmonisatie van wet- en regelgeving voor kraanverhuurbedrijven en exceptioneel transportbedrijven binnen Europa, waarbij hij de sector graag zag als één grote familie. Samenwerken om de business rendabel te houden.

Ons medeleven gaat uit naar zijn familie en wij wensen hun extra kracht toe in deze moeilijke tijd.

“Christian-Jacques, we zullen je inzet en gedrevenheid missen.”

Namens de VVT, Lion Verhagen