Nieuwe Liebherr LTM 1090 4.1 mobiele telescoopkraan voor Albert van de Scheur

Op 23 april j.l. heeft Johan van de Scheur de sleutels in ontvangst genomen van de nieuwe Liebherr LTM 1090 4.1 mobiele telescoopkraan. Deze machine is in januari 2013 aangeschaft en opgebouwd door Liebherr Nederland. De machine heeft meer hijscapaciteit dan zijn voorganger, is compact uitgevoerd en kan door een speciaal ontwikkelde aanhangwagen alle benodigde equipment en ballast zelf aanvoeren.

Deze kraan zal hoofdzakelijk worden ingezet voor werkzaamheden in de industrie, machinebouw en installatietechniek, ook bij projecten en bedrijfsverhuizingen uitgevoerd door Albert van de Scheur zal deze machine ingezet worden. Het draadloze camerasysteem op deze kraan biedt de machinist een duidelijk beeld op de te hijsen last en de werkomgeving.

Tijdig investeren in nieuw materieel is voor Albert van de Scheur altijd een bewuste keuze geweest. De machines zijn betrouwbaar, voldoen aan de nieuwste veiligheidseisen en zijn voorzien van schonere motoren met minder uitstoot.

Voor machineverplaatsingen bij productielocaties op een verdieping heeft de technische dienst van Albert van de Scheur een verhuiscontainer ontwikkeld. Deze container wordt ingezet bij het verhuizen van machines of goederen welke niet inpandig kunnen worden verplaatst, deze worden met de verhuiscontainer via de gevel naar binnen gehesen en in de productie geplaatst.

De container is gekeurd voor het hijsen van goederen en voorzien van een speciale constructie om de container te zekeren aan het pand en tegelijk een veilige werkomgeving te creëren voor de medewerkers.

Investeren in werkmaterieel wat direct aansluit bij de wensen en eisen van de verschillende opdrachtgevers, dat is waarmee Albert van de Scheur zich wil versterken in de markt. Bij vervanging en aanschaf van materieel wordt veel aandacht besteed aan de wensen en eisen van opdrachtgevers.

Meer informatie over de uitgebreide dienstverlening van Albert van de Scheur vindt u op: www.albertvdscheur.nl

Bron: Albert van de Scheur B.V., 4 juni 2013