Herinnering - Uitnodiging vakevent Veilig Werkt Beter

Van dinsdag 24 tot donderdag 26 september a.s. is het zover.

Dan vindt Nederlands grootste vakevent over arbeidsveiligheid en gezond werken plaats. Veilig Werkt Beter 2013 toont u nieuwe mogelijkheden om winst te maken met veilig en gezond werken. Bezoek naast de vele stands ook het theater met o.a. presentaties over best practices, de RI&E, nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied en rollenspel. Klik hier voor het up-to-date programma. Bewustwording is de rode draad bij de binnen- en buitendemonstraties zoals werken op hoogte, veilig gebruik heftruck, brandblussen, BHV en vluchtwegen bij rook. De nieuwste oplossingen voor veilig en gezond werken vindt u in de Innovatie expo. Verder zijn er diverse gratis workshops en het spreekuur RI&E.

Kortom, uw bezoek aan Veilig Werkt Beter 2013 is uw volgende stap naar meer winst met veilig en gezond werken.

Kom op dinsdag 24 september a.s. om 12.00 uur naar de presentaties van het Ministerie van SZW. Esther de Kleuver, directeur Gezond en Veilig werken: Gedrag en cultuur dé voorwaarde voor veilig en gezond werken Marga Zuurbier, Directeur Arbeidsomstandigheden: Hoe staat de arbozorg er in Nederland voor? Tevens wordt de Veilig Werkt Beter Innovatie Award uitgereikt door juryvoorzitter Paul Hoogerkamp en zal Porto Franco de resultaten van de veiligheidspoll 'Hoe veilig staat de BV Nederland ervoor?' bekend maken.

Registreer nu voor gratis toegang
Gratis toegang met voorregistratie code 100.005.34 zie www.veiligwerktbeter.nl
Uiteraard kunt u deze uitnodiging ook doorsturen naar andere geïnteresseerden binnen of buiten uw organisatie.

U bent van harte welkom op dinsdag 24, woensdag 25 of donderdag 26 september a.s. in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch.

De openingstijden zijn dinsdag 24 en woensdag 25 september van 10.00 - 18.00 uur en donderdag 26 september van 10.00 - 17.00 uur.

 Bron: 2XPO Exhibitions, 19 september 2013