60 meter voor Melis

Kraanverhuur bedrijf Melis uit Middelburg heeft recentelijk een Spierings mobiele vouwkraan met 60 meter vlucht van het type SK 1265-AT6 Mighty Tiny aan haar vloot toegevoegd. Met deze kraan verwacht Melis een grotere en nieuwe groep klanten aan te spreken. De kraan is gebruikt gekocht bij Spierings kranen, het betreft een zeer jonge machine. Peter Melis; " Wij waren al een tijdje opzoek naar een vervanger voor onze 48 meter Spierings. “We hebben eerst gekeken naar een 50 meter Spierings, maar met deze machine hebben we veel meer mogelijkheden. Er was nog geen mobiele 60 meter kraan in Zeeland, maar nu wel!” vertelt Melis trots.

De machine is door Spierings kranen in Oss compleet nagezien en voorzien van de laatste updates. Ook onderhoud, garantie en instructie op de fabriek horen daarbij. Op deze manier heeft Melis voor de komende jaren weer de zekerheid van een betrouwbare kraan.

Koos Spierings verkoper voor Spierings kranen in Nederland vertelt" We zijn erg blij met een 60 meter in een nieuw gebied. Steeds meer klanten zien de voordelen van onze kranen, deze 60 meter zal hijsklussen doen waar anders een zware telekraan voor nodig was geweest. De 48 meter die Melis inruilt kunnen we nu klaar maken voor een tweede leven elders in Europa, deze kraan kan zo weer het mobiele vouwkranen concept verder versterken in het buitenland."

Bron: Spierings Kranen B.V., 23 september 2013