Albert van de Scheur B.V. investeert in kennis en kwaliteit

Om de kwaliteit van onze dienstverlening continu te kunnen verbeteren en om het team te versterken met allround inzetbare medewerkers, heeft Albert van de Scheur de afgelopen jaren extra geïnvesteerd in opleidingen en bijscholing voor de medewerkers.

Onze opdrachtgevers verlangen zelfstandige medewerkers die kennis van zaken hebben en ervaring in hijswerkzaamheden, specialistische transporten en het verplaatsen van voornamelijk industriële goederen. Het door laten groeien van ervaren medewerkers in de eigen organisatie is hierbij één van de speerpunten.

Eén van deze medewerkers is Gert van Kamp, sinds 2000 in dienst bij Albert van de Scheur in de functie chauffeur trekker- oplegger en na enkele jaren als machinist autolaadkraan. De afwisselende werkzaamheden van transporteren en het hijsen & verplaatsen van machines hebben Gert altijd aangesproken, bij Albert van de Scheur heeft hij daar zijn specialisme van kunnen maken. In 2011 is Gert als projectleider aan het werk gegaan op de verschillende werklocaties bij opdrachtgevers en in 2012 is hij gestart met de opleiding Meewerkend voorman van de branchevereniging Verticaal transport.

Op 14 mei 2013 heeft Gert zijn diploma meewerkend voorman ontvangen uit handen van Directeur Johan van de Scheur.

Bron: Albert van de Scheur B.V., 04 juni 2013