Arbeidsveiligheid verdient alle aandacht, juist nu

Nieuwe oplossingen op totaalevent voor veilig en gezond werken


Arbeidsveiligheid en gezond werken vergroot uw omzetkansen door te voldoen aan de eisen van potentiële opdrachtgevers en bespaart kosten door minder ziekteverzuim en het voorkomen van uitval en andere schade. Ook spelen bedrijven met veilig en gezond werken in op de verhoging van de pensioenleeftijd, de hogere arbeidsdruk en nieuwe technologische middelen. Kortom, veilig en gezond werken leidt tot meer efficiency en een beter rendement.

Met Veilig Werkt Beter 2014 is er een vakevent met alles voor het tiptop in orde hebben van veilig en gezond werken, voor alle branches en overheden. Van een veilig gebouw met een gezond binnenklimaat, een veilige werkplek en comfortabele werkhouding tot persoonlijke beschermingsmiddelen. Van machineveiligheid tot detectie. Van RI&E tot BHV. Een integrale aanpak levert synergie op. Nieuwe oplossingen dienen zich aan.

Ontdek úw mogelijkheden voor meer winst met veilig werken. Juist nu. Daarom nodigen wij u hierbij graag uit voor een bezoek aan het vakevent Veilig Werkt Beter 2014, dat plaatsvindt van 4 t/m 6 november a.s. in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch.

Veilig Werkt Beter 2014 zit ook boordevol primeurs, demonstraties, exposities, voordrachten, workshops, theater acts en interactieve bijeenkomsten.

Open: dinsdag 4 t/m donderdag 6 november van 10.00 - 17.00 uur.
Op dinsdag 4 november om 12.00 uur geeft Esther de Kleuver, directeur Gezond en Veilig werken, Ministerie van SZW, een presentatie in het theater 'Check je werkstress'.

Veilig Werkt Beter is ook 'the place to be' om elkaar te ontmoeten, nieuwe contacten te leggen en inspiratie op te doen. Graag tot dinsdag 4, woensdag 5 of donderdag 6 november a.s.

Voor meer over de voordrachten, de exposanten en andere activiteiten zie www.veiligwerktbeter.nl