Flinke decemberveiling voor Ritchie Bros. in Moerdijk

Mensen die voor de aankomende kerstdagen nog een mooie graafmachine, hijskraan, truck of andere machine willen bemachtigen, kunnen op 11 en 12 december in Moerdijk hun slag slaan bij veilinghuis Ritchie Bros. Het veilingterrein van 25 hectare is dan weer rijkelijk gevuld met lange rijen gebruikte en ongebruikte machines en voertuigen. Ruim 2.000 items zijn momenteel opgenomen in het aanbod, uiteenlopend van grondverzetmachines en trucks, tot hoogwerkers, diepladers, mobiele hijskranen en veel meer.

De veilingmeesters van Ritchie Bros. verkopen tijdens de twee veilingdagen alle ingebrachte items aan de hoogste bieders, ongeacht de prijs. Registreren om mee te bieden is gratis en biedingen kunnen op locatie of live via internet geplaatst worden. Op de website van het veilinghuis is het actuele aanbod te bekijken, dat in de komende dagen verder aangevuld zal worden. Ook kunnen items persoonlijk op het terrein bekeken en getest worden tijdens de kijkdagen van 8 t/m 10 december.

Ook wanneer bedrijven items willen verkopen biedt de veiling uitkomst. Het hele jaar door zijn de veilingen voor vele duizenden bedrijven een betrouwbare en efficiënte manier om materieel in geld om te zetten. Kijk voor meer informatie op www.moerdijkveiling.nl of bel naar het veilingterrein via 01683 - 92200.

Bron: Ritchie Bros. Auctioneers B.V., 1 december 2014