Wie bied er meer? - Ritchie Bros.'  eerste veiling van 2015 in Moerdijk

Op 26 & 27 februari zal 's werelds grootste materieelveiler Ritchie Bros. op haar Nederlandse terrein weer honderden machines aan de hoogste bieders verkopen. De veilingen in Moerdijk worden een aantal keer per jaar gehouden en door vele Nederlandse en internationale bieders bezocht. Bieders kunnen zowel op locatie in Moerdijk als live via het internet mee bieden op de machines. Niet alleen voor kopers, maar ook voor eigenaren van materieel, kranen en trucks kunnen de veilingen interessant zijn. Zij hebben de mogelijkheid om op eenvoudige en efficiente wijze machines die ze niet meer gebruiken in geld om te zetten. Al meer dan 50 jaar werken allerlei grote en kleine bedrijven met het veilinghuis samen om hun overtollige machines, trucks en toebehoren te veilen.

De komende weken zal het aanbod van de februari veiling, dat te vinden is op www.moerdijkveiling.nl, verder groeien. Er zijn momenteel al honderden machines opgenomen, waaronder hoogwerkers, trucks, graafmachines, walsen, shovels en nog veel meer. Zeker een highlight van de veiling is een ongebruikte Link-Belt RTC8065 Series II (65 ton) kraan uit 2011, die op dag 1 (Feb 26) verkocht zal worden.
Link: http://goo.gl/M2OEOc

Iedereen die interesse heeft om items te verkopen of mee te bieden kan bij het veilinghuis terecht. Ook kunnen bezoekers het van dichtbij meemaken, aangezien de veilingen openbaar toegankelijk zijn. Bij Ritchie Bros. veilingen gelden geen minimum biedingen of vastgestelde prijzen, waardoor alle items altijd verkocht worden aan de hoogste bieders. Deze veilingmethode trekt bieders uit vele landen aan: bij een gemiddelde Moerdijk veiling doen bieders mee uit meer dan 70 landen, hetgeen een gunstige verkoopomgeving oplevert voor inbrengers. Kijk voor meer informatie op www.moerdijkveiling.nl of neem direct contact op met het kantoor in Moerdijk via
0168 - 392 200. Ook heeft het bedrijf een Nederlandse Facebook pagina: www.facebook.com/ritchiebrosnederland.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=8O2QUAbvvE8

Bron: Ritchie Bros. Auctioneers B.V., 21 januari 2015