Opleiding Transport & Logistiek

Haal het beste uit uzelf en uw leerling


Bent u verantwoordelijk voor de praktijkbegeleiding van leerlingen bij uw erkend leerbedrijf? Of wordt u er binnenkort verantwoordelijk voor? Meld u dan aan voor de opleiding Praktijkopleider Transport & Logistiek!

Als praktijkopleider heeft u een belangrijke rol bij het opleiden en begeleiden van jonge mensen: de toekomstige werknemers van onze sector. Het Sectorinstituut Transport en Logistiek biedt u nu kosteloos de opleiding Praktijkopleider Transport & Logistiek om u te ondersteunen bij het begeleiden van uw leerlingen. 

Waarom deze opleiding?
U vergroot uw vaardigheden op het gebied van beroepsgericht opleiden, begeleiden en beoordelen van leerlingen in de beroepspraktijkvorming. (BPV).

We besteden vooral aandacht aan de houding en het gedrag van de praktijkopleider. De praktijkopleider moet naast kennis, ook vaardigheden kunnen overdragen en in staat zijn om jonge mensen te motiveren en hen te leren samenwerken met anderen.

De opleiding is afgestemd op het BPV protocol en bestaat uit vier modules: informeren, opleiden, organiseren en beoordelen. De leerdoelen zijn opgebouwd aan de hand van het competentieprofiel van de praktijkopleider

Voor u kosteloos in 2015!


Aangesloten bij SOOB? Meld u nu aan en ontvang 100% subsidie
Wij bieden u deze opleiding aan met 100% subsidie vanuit het Sectorplan Transport en Logistiek. Voorwaarde is dat de praktijkopleider werkt bij een erkend leerbedrijf dat afdraagt aan SOOB.
Vragen?
Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact opnemen met uw adviseur bij Sectorinstituut Transport en Logistiek via 088 - 2596111 of via e-mail info@stlwerkt.nl.

Bron: Sectorinstituut Transport en Logistiek, 11 februari 2015