Veiling Ritchie Bros in Casper, USA

Graag brengen we u op de hoogte van een uitzonderlijke veiling die door Ritchie Bros. in Casper, Wyoming (USA) gehouden wordt op woensdag 25 maart. Op deze dag verkoopt het gerenommeerde Amerikaanse kraanbedrijf Energy Transportation haar gehele vloot van kranen, trucks, trailers en bouwmaterieel aan de hoogste bieders. Het gaat hier om een uitzonderlijk aanbod van kranen en materieel dat in uitstekende conditie verkeert – en, zoals altijd bij Ritchie Bros., wordt alles op de veilingdag verkocht.

Er is werkelijk van alles opgenomen in de Casper veiling, waaronder een Liebherr LTM 1500 8.1, een Liebherr LR1600/2, een Grove GMK7550, twee Manitowoc 16000 rupskranen en nog heel veel meer. Bekijkt u het aanbod en mocht u interesse hebben om mee te bieden, staan wij klaar om u te assisteren met uw deelname. Het bieden kan op locatie in Casper, live online via onze website of door het plaatsen van een proxy-bod. Ook bieden we oplossingen op maat om eventuele aankopen te verschepen.

Lees meer over deze unieke veiling in Casper in dit PDF document, en bekijk deze video (http://www.youtube.com/watch?v=X8WJ5fsq89I) om een impressie te krijgen van het gigantische veilingaanbod.

Dichter bij huis
Op 23 & 24 april houden we weer een veiling in Moerdijk (Noord-Brabant) wat de kans biedt om kranen en materieel te kopen, danwel een of meerdere items uit uw vloot te verkopen aan de internationale markt. Uiteraard bent u van harte welkom om de veiling te bezoeken of om deel te nemen.

Neem voor meer informatie contact op met:
Marc Homan
Territory Manager
T: +31.168.39.22.00
M: +31.620.909.930
F: +31.168.380.727
E: mhoman@rbauction.com
www.rbauction.com