De Handsaver behoudt grip in uw vingers

Wie kent niet het probleem van de vastgeroeste bou-ten, de slagsleutel, de vuisthamer en de vingers die er tussen zitten. Een pijnlijk en veel voorkomend ongeval. Arentis ontwikkelde het gereedschap dat een einde maakt aan dit pijnlijke probleem. De Handsaver houdt grip op de slagsleutel zodat de vuisthamer zijn werk kan doen. De vingers blijven op veilige afstand maar houden controle op de slagsleutel. De bout komt eenvoudig los en u behoudt niet alleen grip, maar ook uw vingers.

Veiligheid voorop
Arentis is thuis in een markt waar veiligheid voorop staat. Arentis ontwikkelt, innoveert en werkt aan veilige oplossingen voor alledaagse problemen. Niet alleen de veiligheid die levens redt maar ook de veiligheid die kleine ongevallen helpt voorkomen. Ongevallen die niet alleen pijnlijk letsel met zich meebrengen maar ook zorgen voor onnodige vertraging en dus kosten.

Arentis heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Zij zijn dan ook met recht trots op de VCA-P en ISO 9001 certificering. De garantie dat niet alleen zij achter haar producten staan.

Veilig in gebruik
Het losdraaien van vastgeroeste bouten door middel van de vuisthamer en slagsleutel is een ongeval gevoelig proces. De slagsleutel wordt met de hand op zijn plek gehouden., daarbij vormen vingers een gemakkelijk doelwit voor de vuisthamer. Een ander probleem is het losschieten van de slagsleutel die daarmee een gevaarlijk projectiel vormt.

De Handsaver houdt vingers uit de buurt van 'the point of impact' zonder grip op de slagsleutel te verliezen. De Handsaver voorkomt hiermee letsel, zodat veilig en efficiënt kan worden gewerkt.

Efficiënt door bedieningsgemak  
Arentis ontwikkelde dit product niet alleen met het oog op veiligheid, maar ook op bedieningsgemak. De grip die u met de Handsaver op de slagsleutel houdt, garandeert een vlekkeloos proces.

De Handsaver is in een handomdraai vast te zetten, zodat niet alleen veilig, maar ook snel gewerkt kan worden. De Handsaver is uitgevoerd in lichtgewicht aluminium en voorzien van een comfortabele handgreep. Deze zorgt voor een optimale grip en houdt de kou uit uw vingers.

De Handsaver is eenvoudig verstelbaar zodat hij geschikt is voor alle maten en typen slagsleutels.

Meer informatie
Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van Arentis, neem dan contact op via:
+ 31 (0)115 644 644 of e-mail: info@arentis.com 

Bron: Arentis Industrial Equipment, 18 maart 2015