Instructiefilm Wagenborg Nedlift ladingzekeren

Het Groningse transportbedrijf Wagenborg Nedlift heeft samen met de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) een instructiefilm over ladingzekeren ontwikkeld. In de film wordt een goed beeld gegeven over de wetgeving rond ladingzekeren en de praktische invulling daarvan. Stapsgewijs ziet men welke aspecten er allemaal spelen en hoe daar mee om moet worden gegaan. De film geeft ook een kijkje in de wereld van de chauffeur en waar hij bij ladingzekeren mee te maken krijgt. De film kan worden gedownload via de link: https://www.youtube.com/watch?v=M8JM2A86Xu0

Het Wagenborg filmpje kan worden aanbevolen als voorbereiding op de door TLN ontwikkelde E-learning cursus Ladingzekering. Sterk punt van deze cursus is dat het E-learning gedeelte op iedere plaats en op ieder moment gevolgd kan worden. Cursisten zijn niet gebonden aan lestijden. Het aansluitende praktijkgedeelte (4 uur) kan in-company worden gegeven en is altijd gericht op de praktijksituatie van het bedrijf.
De TLN-cursus is Code 95 gecertificeerd en telt voor 7 uur mee. Voor TLN-leden gelden speciale tarieven. Voor meer info over de E-learning cursus kunt u bellen met TLN Consultancy, 088 - 4567146.

Bron: Ambro Smit, 19 maart 2015