Samenwerking Wagenborg Nedlift en
Sitech Services

Onlangs hebben Sitech Services en Wagenborg Nedlift een raamovereenkomst afgesloten. Wagenborg Nedlift gaat diensten leveren voor horizontaal en verticaal transport, rigging, projectmanagement en engineering aan diverse fabriekslocaties op de Chemelot site in Geleen. 

Wagenborg Nedlift werd geselecteerd als partner voor dit contract vanwege haar goede prestaties en de focus op het leveren van een dienst van hoge kwaliteit bij diverse stops en projecten. 'Met het teamwerk van ervaren kraanmachinisten en riggers, gecombineerd met prima werkvoorbereiding en gedreven projectmanagement onderscheidde Wagenborg Nedlift zich in positieve zin”, aldus Marco Verstappen, manager Contracting van Sitech. 'We zijn er dan ook van overtuigd dat we met dit partnership meerwaarde creëren voor onze relaties op de Chemelot site'.

Wagenborg Nedlift's vestiging in Geleen, gevestigd op Chemelot Industrial Park, draagt zorg voor de uitvoering van deze raamovereenkomst.

Over Sitech Services
Sitech verzorgt het complete onderhoud van fabrieksinstallaties, van management en uitvoering tot verbeterprojecten. Het bedrijf heeft alle expertise in huis om de maximale opbrengst uit de installaties van haar klanten te halen. Daarnaast is Sitech beheerder van de industriële site Chemelot in Geleen en verantwoordelijk voor de ondersteunende diensten op de site, zoals de bedrijfsbrandweer, security en infra en asset owner van de afvalwaterzuiveringsinstallatie op de site.

Sitech adviseert en ondersteund sitebewoners van Chemelot op het gebied van fabrieksonderhoud en -beheer, (verbeter)projecten, turnaround management, SHE, financiën, inkoop en ICT. Door de integrale aanpak die het bedrijf hierbij hanteert is een optimale synergie haalbaar, welke een positieve impact heeft op de kwaliteit en de kosten.

www.sitech.nl

Over Wagenborg Nedlift
Wagenborg Nedlift is specialist op het gebied van zwaar transport en hijswerk. Met ruim 450 medewerkers en 11 vestigingen is zij in heel Europa en daarbuiten actief voor opdrachtgevers uit onder meer de olie-en gasindustrie, de petrochemische industrie, de energiesector en de sector bouw en infra. Sinds begin 2012 is Wagenborg Nedlift gevestigd op de Chemelot site in Geleen. Wagenborg Nedlift maakt deel uit van Koninklijke Wagenborg.

www.wagenborg.com

Bron: Wagenborg Nedlift, 23 maart 2015