JONG TALENT IN DE STARTBLOKKEN

Geachte relatie,

U bent erkend leerbedrijf transport en logistiek. Door jong talent een kans te bieden kunt u meewerken aan de toekomst van onze sector. Sectorinstituut Transport en Logistiek bemiddelt en begeleidt leerling-werknemers voor een groot aantal bedrijven. Het talent dat u in huis haalt bij het creëren van een leerwerkplek, kunt u zelf opleiden tot een waardevolle werknemer voor de toekomst.

SBB verantwoordelijk voor erkenning
Per 1 augustus 2015 is Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) verantwoordelijk voor de erkenning van leerbedrijven. Voor u als erkend leerbedrijf verandert  er voorlopig niks. Uw erkenning wordt namelijk automatisch overgenomen door SBB. Nieuwe erkenningen en verlengingen worden na 1 augustus door SBB geregeld. Klik hier voor meer informatie.
 
In de startblokken
Voor het nieuwe schooljaar 2015/2016 staat weer genoeg jong talent in de startblokken. Klaar om hun BBL-traject te starten. Wellicht is dit voor u hét moment om een leerling-werknemer aan een leerwerkplek te helpen.
Kiezen voor een leerling-werknemer van het Sectorinstituut betekent:
 
o Gemotiveerde leerling-werknemer die past bij uw bedrijf
o Lage kosten
o Geen risico's en administratieve rompslomp
o Altijd deskundige begeleiding door uw persoonlijke adviseur
o Mogelijkheid om de leerling-werknemer in dienst te nemen direct na het behalen van het mbo-diploma.
 
Meer informatie vindt u op stlwerkt.nl/leerwerkplekken. U kunt hier ook direct een leerwerkplek aanmelden. Natuurlijk staan wij u ook graag te woord via 088 - 2596111 en info@stlwerkt.nl.
 
Met vriendelijke groet,

Willem de Vries
Directeur
    

Bron: Sectorinstituut Transport en Logistiek, dinsdag 31 maart 2015