7 nieuwe mobiele kranen voor Wagenborg Nedlift

Op 28 april 2015 overhandigt Murk Lamminga, Business Unit Manager van Wagenborg Nedlift, de sleutel van de eerste nieuw binnengekomen 70 tonner aan Méjid Hamrit, machinist van de nieuwe K0711. Deze kraan is de eerste in een rij van 7 nieuwe mobiele kranen, een mooie aanvulling op het mobiele kranenpark van Wagenborg Nedlift.

De onderwagen van de kraan is een 4-assige Faun 8x6, aangedreven door een 435 pk Mercedes 6 cilinder dieselmotor. De bovenwagen wordt aangedreven door een 4-cilinder Mercedes dieselmotor met een vermogen van 175 pk en is uitgerust met een 70 tons Tadano kraan. De kraan beschikt over een 6-delige telescooparm van 52,1 meter. De bovenwagen is voorzien van radiografische besturing en airconditioning.

De motoren van zowel de boven- als onderwagen zijn Euromot IV en EPA Tier 4F gecertificeerd en voldoen hiermee volledig aan de  nieuwste uitstoot normering.

Foto: Business Unit Manager Murk Lamminga overhandigt de sleutel van de eerste nieuwe 70 tonner aan machinist Méjid Hamrit.

Bron: Wagenborg Nedlift, 8 mei 2015