Kuiphuis Kraanverhuur breidt uit

2015 begint goed voor Kuiphuis Kraanverhuur. Het 'kranenpark' is uitgebreid met maarliefst vijf nieuwe kranen. De aanschaf is geen overbodige luxe: het aantal aanvragen uit de oostelijke regio vertoont een duidelijk stijgende lijn. De aanschaf noodzakelijk is om optimaal aan alle vraag te kunnen voldoen.

Met deze investeringen heeft Kuiphuis de grootste investering in kranen ooit in de historie van het bedrijf gedaan. Er is namelijk voor 3,3 miljoen euro aan investeringen gedaan. Waarvan op vrijdag 22 mei 2015 de laatste nieuwe kraan door de leverancier is afgeleverd, ook deze kraan kan ingezet gaan worden.

Speciaal voor de gelegenheid heeft Kuiphuis de kranen op een rij gezet (zie foto).

Regionale bekendheid
Kuiphuis kiest er bewust voor om vanuit meerdere vestigingen (oa Oldenzaal, Twello, Neede, Arnhem en Dedemsvaart) te werken. Immers: hoe dichter bij de klant, hoe gunstiger de tarifering door besparing op reistijd en -kosten.

Geen hijsklus te moeilijk
Als het om hijsen gaat, is Kuiphuis van meer markten thuis. Eigenaar Bob Bruijsten: 'Klussen zijn ons niet snel te groot of te klein. De ene dag doen we uitgebreide, uitdagende hijsklussen voor bedrijven, de andere dag gaan we met veel plezier aan de slag voor een particulier. Gelukkig kunnen we bouwen op langdurige relaties met bedrijven in vrijwel alle sectoren van de bouwwereld. In de industriële sector werken wij vooral voor de voedings- en genotmiddelenindustrie, maar ook voor bijvoorbeeld de grootmetaal, recyclingbedrijven, de petrochemie en de fijnchemie.'

Zeker op het hoogste niveau
Kuiphuis Kraanverhuur staat voor zekerheid. De zekerheid dat de juiste kraan op de afgesproken tijd aanwezig is, maar ook de zekerheid dat werk gewoon goed wordt uitgevoerd. Alle machinisten hebben ruime ervaring. Daardoor zijn ze in staat mee te kijken en vooruit te denken. Belangrijk, want dat maakt dat hijsklussen snel, veilig en kwalitatief geklaard worden. Minimaal oponthoud, zodat ook opdrachtgevers hun werkzaamheden op tijd kunnen afronden.

Heeft u een hijsklus die vakkundig geklaard moet worden? Neem contact op met Jan van Vliet of Otto Bos, telefoon 088-789 05 55.

Bron: Kuiphuis Kraanverhuur, 29 mei 2015