Voortaan gaan uw medewerkers fluitend omhoog

Werken op (grote) hoogte is een specialisme, waarbij veiligheid zwaar telt. Een geruststellend idee als uw medewerkers op dat gebied het beste in huis hebben. Met het GWO-certificaat gaan uw mensen voortaan fluitend omhoog. In een tweedaagse training van hoog niveau leren ze werken volgens de strengste veiligheidsnormen en met de juiste persoonlijke beschermingsmaterialen.

VTC is een ervaren specialist in het opleiden voor werken op hoogte. Daarom heeft GWO de training voor het toonaangevende certificaat Werken op hoogte aan ons toevertrouwd. We trainen professionals van uiteenlopende achtergrond. Van windturbinemonteurs en glazenwassers tot kraanmachinisten en offshore-operators.

De training geeft inzicht in de gevaren die werknemers lopen bij het werken op hoogte en de bestaande wet- en regelgeving op dit gebied. Werknemers leren in deze training om op de juiste wijze gebruik te maken van diverse valbeveiligingsmiddelen, zoals harnassen, lijnen, industriële leeflijnen en valstopapparaten.

Meer informatie en aanmelden
Heeft u vragen? Of wilt u graag medewerker(s) aanmelden? Neem dan contact op met VTC op telefoonnummer:(0318) 43 95 60
of per mail via info@vtc.nl.

Bron: VTC, 26 oktober 2015