VTC houdt open dag op 10 december 2016

Het Verticaal Transportcentrum biedt praktijkgerichte opleidingen voor kraanmachinisten. Met zijn jarenlange expertise staat VTC voor een gedegen kennis- en praktijkvorming. Het is van levensbelang dat kraanmachinisten accuraat en veilig leren werken. Wat dat impliceert en met welke imposante machines de gediplomeerde cursisten werken, toont VTC graag op de Open Dag op zaterdag 10 december aanstaande. Op het buitenterrein van de nieuwe locatie aan de Zandlaan 29 in Ede laten verschillende kraanleveranciers het neusje van de zalm zien.

Lust voor het oog
Op dat buitenterrein staan de nieuwste machines, trucks en diepladers opgesteld van Liebherr, Grove, Tadano, Sennebogen, Manitou, Hiab, Palfinger, Hoeflon, Montarent, Terex, Spierings, Atlas, Merlo, DHS, Mercedes en Nooteboom. Een lust voor het oog en een feest van herkenning voor iedereen die een beetje thuis is in de wereld van het verticaal vervoer. Specifiek voor VTC en te zien op het buitenterrein zijn de simulator voor verticaal transport op zee, de klimtoren en het spoorwegoefenemplacement.

Unieke simulator
Binnen heeft VTC de beschikking over een unieke simulator, zodat de (aankomende) kraanmachinist zijn hijs-skills kan testen. Bezoekers kunnen kijken bij een stand voor modelbouw van kraanmachines en bij diverse stands van belangrijke leveranciers in het verticaal transport. De hal is voor de gelegenheid omgebouwd tot een netwerkcafé, waar gasten kunnen genieten van een hapje en een drankje, waar contacten gelegd of hernieuwd kunnen worden.

Kijk ook op www.vtc.nl.

Bron: Verticaal Transport Centrum, 27 oktober 2016