ESTA`s Users Night and Awards Dinner 2017

De ESTA organiseert de “ESTA`s Users Night and Awards Dinner 2017” op:

Datum:             Donderdag 6 april 2017
Locatie:            Grand Hotel Krasnapolsky, te Amsterdam 

Ook dit jaar kunt u weer meestrijden voor de ESTA Awards in de verschillende categorieën. Uit de verschillende categorieën worden elk 4 genomineerden geselecteerd.
De subcategorie A. telescoop kranen ≤ 120 t is uitgebreid met autolaadkranen ≤ 120 t.
De inzending kan bestaan uit werken met of alleen telescoop kranen ≤ 120 t of alleen autolaadkranen ≤ 120 t of een combinatie hiervan.
 
Ook dit jaar vraagt de ESTA u bij uw aanmelding een samenvatting van vier zinnen in het Engels over uw inzending bij te voegen. Deze samenvatting wordt gepubliceerd bij de genomineerden. De genomineerden worden bekend gemaakt in de laatste week van februari op: www.estaeurope.eu.

U kunt tot uiterlijk 20 januari 2017 de aanmelding voor de Awards insturen naar: awards@estaeurope.eu  of via: https://www.wetransfer.com.

De organisatie vraagt extra uw aandacht betreffende de wijziging van artikel 2.3. van de ESTA Awards Rules & Regulations. Dit houdt in dat uw inzending betrekking moet hebben op een werk wat heeft plaatsgevonden in Europa (inclusief Turkije).  

Alle informatie over de ESTA Awards, alsmede de aanmeldformulieren kunt u vinden op: http://www.estaeurope.eu/2017Awardentryforms.
De aanmeldingsformulieren (in PDF format) kunnen digitaal ingevuld worden, waarna u ze kunt opslaan en per e-mail kunt versturen. De voorkeur gaat er naar uit om de inzendingen in het Engels in te vullen, maar inzendingen in het Frans, Duits, Italiaans en Spaans worden ook geaccepteerd.

ESTA Dinner Party
Op http://www.estaeurope.eu/2017Awardentryforms staat ook het registratieformulier beschikbaar waarmee u zich aan moet melden voor de “ESTA Dinner and Award party”.
ESTA leden, die recht hebben op een gratis tafel voor 6 personen tijdens het ESTA Dinner, dienen ook aan de hand van het registratieformulier zich aan te melden.
Aanmelden voor de “ESTA Dinner and Awards party” kan tot 10 maart 2017.

Mochten er nog vragen en of onduidelijkheden zijn dan kunt u contact opnemen met de ESTA:

ESTA Home Office address
Mevr. C. van Geest
Lotte Beesestraat 4
2331 KJ Leiden
T: 071 572 4705
M: 06-53699683
E: officemanager@estaeurope.eu

Bron: ESTA, november 2016