Mammoet plaatst order voor 5 nieuwe Spierings kranen

Recentelijk heeft Mammoet Nederland BV een order geplaatst voor 5 nieuwe mobiele torenkranen van kraanfabrikant Spierings. Het gaat hierbij om het nieuwste model van Spierings, de SK 597-AT4 met 48 meter gieklengte.

Wouter van Noort, Managing Director voor de Benelux, vertelt: “De nieuwe SK 597-AT4 kranen zijn een welkome aanvulling voor ons kranenpark, de 48 meter gieklengte in combinatie met de compacte onderwagen zijn een perfecte combinatie voor veel van onze opdrachtgevers. De machines zullen worden verdeeld over de 3 vestigingen Assen, Geleen en Hoogvliet. Tijdens de bouwcrisis hebben we ons mobiele torenkranen park afgeslankt. De laatste tijd echter, merken we dat de vraag naar deze kranen is toegenomen. Vandaar dat we investeren in 5 van deze machines.”

Koos Spierings, Sales Engineer voor Spierings in de Benelux en UK: “We merken een sterk herstel voor de markt van de mobiele torenkranen in zowel in binnen- als buitenland. We zijn zeer verheugd met de order voor 5 nieuwe SK 597-AT4 kranen van de firma Mammoet. Tevens zullen we Mammoet dit jaar ook een nieuwe SK 1265-AT6 leveren. We zijn blij dat er is gekozen voor de Spierings kranen, de Nederlandse maakindustrie is toch iets waar iedere Nederlander trots op mag zijn.”

Spierings kranen heeft de eerste 8 machines van het nieuwe type SK 597-AT4 uitgeleverd. Tevens heeft het bedrijf de laatste maanden ruim 40 orders voor de nieuwe SK 597-AT4 mogen ontvangen. Voor meer informatie:  www.spieringscranes.com.

Bron: Spierings Mobile Cranes, 25 februari 2016