Grote opdracht voor Convoi in Zwitserland

Industriemontage, industriële verhuizingen en projectverhuizingen. Door de jarenlange groei en toename van internationale projecten is Convoi een wereldspeler geworden op het gebied van industriemontage, industriële verhuizingen en projectverhuizingen. Dit heeft geleid tot vestigingen in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Slowakije, Tsjechische Republiek, Zwitserland en India.

Convoi verzorgt de volledige logistiek tijdens de nieuwbouw van een enorme farmaceutische fabriek in Zwitserland. Dit project zal twee jaar in beslag nemen. Voor Convoi één van de grootste projecten in haar bestaan en een reden om (weer) te investeren in een tweetal Grove's GMK5110. “Grove levert een betrouwbaar product en heeft in Zwitserland een goede service. Het was belangrijk voor ons dat beide kranen snel beschikbaar waren”, aldus Leon Spronken, CEO van Convoi. Na een uitvoerige instructie aan de machinisten zijn de kranen binnen de afgesproken tijd geleverd op de nieuwbouw locatie in Zwitserland.
 
GMK5110-1. Sterke 110 tonner met 51 meter hoofdmast en hydraulische jib. Beide kranen zijn geleverd in het Grove geel met grijs met Convoi belettering. Voor het veilig werken zijn beide kranen bovendien uitgevoerd met een lastzicht camera. Machinist Lothar Flemming is na de instructie blij met z'n nieuwe Grove GMK5110.

Bron: Manitowoc Crane Group Netherlands B.V., 24 januari 2017