T. Pater Kraanverhuur B.V. neemt eerste van vijf nieuwe Spierings kranen in ontvangst

Kraanverhuurder T. Pater uit 't Harde heeft een bestelling voor vijf nieuwe Spierings kranen geplaatst. De eerste van deze serie, een SK1265-AT6, is in juli van 2016 geleverd. Dit jaar zullen er drie nieuwe SK 597-AT4 kranen volgen en nog een SK 375-AT3. Directeur Harry Pater legt uit: “We hebben sinds lange tijd een sterke relatie met de firma Spierings en ons torenkranen park willen we graag up-to-date houden. Daarom wilden we een aantal kranen vervangen, hiervoor zijn we met Spierings in gesprek gegaan. De SK 597-AT4 kranen zijn een welkome aanvulling in ons kranenpark. Met een vlucht van 48 meter en de zeer compacte onderwagen zijn ze flexibel inzetbaar in de verhuur. De reeds geleverde SK 1265-AT6 heeft onze oude SK 1265-AT6 van bouwjaar 2006 vervangen. Dit is een machine die niet meer uit ons kranenpark weg te denken is. Onze oude SK 1265-AT6 hebben we, na een inspectie van Spierings, aan een trouwe relatie in Polen verkocht.”

Koos Spierings, Commercieel Directeur van Spierings Mobile Cranes B.V.: “We zijn erg blij met de opdracht van de firma Pater. De nieuwe SK 597-AT4 is erg goed aangeslagen in zowel binnen- als buitenland. Waar we eerst nog voor één machine aan tafel zaten zijn het er uiteindelijk drie van dat type geworden. Daar zijn we stiekem toch wel een beetje trots op.”

Foto: Commercieel Directeur Koos Spierings overhandigt de sleutels van de nieuwe
         SK 1265-AT6  aan machinist Eric van de Pol.

Op dit moment is Spierings Mobile Cranes B.V. zich druk aan het voorbereiden op de groeistappen die het komende jaar gemaakt gaan worden. Volgend jaar levert het bedrijf de helft van haar nieuwe kranen aan het buitenland. De gebruikte kranen die het bedrijf klaar maakt gaan vrijwel allemaal naar het buitenland.

De komende jaren zal Spierings zich sterk gaan richten op de geografische expansie van de mobiele torenkranen. Voor meer informatie:  www.spieringscranes.com.

Bron: Spierings Mobile Cranes B.V., 26 januari 2017