DM Kraanverhuur Breda investeert in mobiele torenkraan Liebherr MK63

Door de groei en ontwikkeling in het bedrijf, en de toenemende vraag naar mobiele torenkranen in de bouwsector, heeft DM Kraanverhuur Breda besloten in te spelen op deze vraag.

Na alle mogelijkheden te hebben bekeken, is de keuze gevallen op een jong gebruikte Liebherr MK63, welke in eigen beheer is aangekocht en gebruiksklaar is gemaakt voor zowel de Nederlandse als Belgische markt.

Op 6 maart 2017 is de kraan gebruikt voor zijn eerste Nederlandse klus, en inmiddels zijn er al meerdere klussen naar alle tevredenheid van zowel klanten als machinist uitgevoerd.

De Liebherr MK63 is een compacte 3assige torenkraan, met een gieklengte van 36 meter en een maximale hijshoogte van 48 meter, te bereiken door 45 graden op te toppen. Op de maximale vlucht van 36 meter heeft deze machine nog een capaciteit van 1,8 ton, de maximale last capaciteit is 8 ton tot 9 meter vlucht.

Door de veelzijdige inzetbaarheid, de keuze tussen een torenhoogte van 15 of 25 meter, en de mogelijkheid tot 15, 30 of 45 graden op te toppen is dit een ideaal machine. Tevens bied de traploos verstelbare liftcabine de machinist het optimale zicht op zijn werkgebied.

Kortom een mooie investering voor de toekomst!

Bron: DM Kraanverhuur Breda, 16 maart 2017