Saan finalist Ondernemersverkiezing Noord-Holland

Logistiek dienstverlener Koninklijke Saan, gespecialiseerd in Kraanverhuur, Industriële Verhuizingen, Verhuizingen, Bouw- en Evenementenlogistiek, is finalist bij de Ondernemersverkiezing Noord-Holland 2016-2017. Saan werd door de jury samen met negen andere bedrijven geselecteerd voor de categorie 'Grootbedrijf'. De titel 'Beste Onderneming van Noord-Holland' betekent dé erkenning voor ondernemerschap in de provincie Noord-Holland.

De verkiezing
Saan is door Randstad Uitzendbureau voorgedragen voor de prijs van 'Beste onderneming van NH'. Om deel te nemen aan de ondernemersverkiezing moet het hoofdkantoor van het bedrijf in Noord-Holland gevestigd zijn, minimaal 3 jaar bestaan én een positief bedrijfsresultaat hebben over de afgelopen 2 jaar. Ondernemingen die voldoen aan deze criteria worden na een eerste selectie door de stuurgroep genomineerd en bezocht door een team van deskundigen. Na het bedrijfsbezoek nomineert de jury uiteindelijk tien bedrijven per categorie. Als laatste onderdeel van deze nominatie bezoekt de jury alle finalisten van de ondernemingsverkiezing.

Juryprijs en publieksprijs
Tijdens de verkiezingsavond op 17 mei 2017 strijden uiteindelijk 30 finalisten (tien per categorie) om de titel: Beste Onderneming Noord-Holland 2016/2017. Op grond van de presentatie op de avond, het juryrapport en alle verkregen informatie kiest de jury per categorie een winnaar. Alle dertig genomineerde ondernemingen maken daarnaast kans op de publieksprijs. De winnaar wordt gekozen door het publiek en het stemmen verloopt via internet. De stemronde voor dit jaar loopt tot en met 15 mei 2017. Via de website www.ovnh.nl/publieksprijs, www.saan.nl, Facebook- en LinkedIn-pagina's van Saan kan gestemd worden voor de publieksprijs.

Kroon op 120 jaar vakmanschap
Rutger Alferink en Matthijs Vooijs, het directieteam van Saan, is trots op het bereiken van de finale. Het winnen van een van de prijzen zou een mooie beloning zijn voor hen en alle Saan-medewerkers. Rutger Alferink: “Al 120 jaar zijn wij van Koninklijke Saan op een daadkrachtige, optimistische en toegankelijke manier actief in de logistieke dienstverlening in Noord-Holland. Elke dag staan onze medewerkers met veel enthousiasme klaar voor onze klanten. Met een resultaatgerichte manier van werken en de juiste voorbereiding maken wij het verschil: elke opdracht, klein of groot, wordt door Saan Gewoon Goed Geregeld! Na het predicaat 'Koninklijk' bij ons 100-jarig bestaan, zou de titel 'Beste Onderneming van Noord-Holland' de kroon zijn op ons 120-jarig jubileum in 2017!”

Bron: Koninklijke Saan, 23 maart 2017