OC Verhulst en Saan verlengen samenwerking voor 3 jaar

Vandaag hebben dhr. William Baars (directeur OC Verhulst) en mevr. Sandra Smits (Manager Industriële verhuizingen) de overeenkomst tussen beide bedrijven ondertekend. Daarmee wordt de samenwerking voor zeker 3 jaar voortgezet.

OC Verhulst ontwikkelt, produceert en importeert innovatieve en duurzame systemen en componenten voor klimaatbeheersing. Saan Industriële Verhuizingen biedt een oplossing voor elk logistiek vraagstuk. Samen zijn zij in staat de klant volledig te ontzorgen en besparing te realiseren voor de klant. Dankzij deze succesvolle partnership kan men ook komende 3 jaar bij OC Verhulst en Koninklijk Saan terecht voor hun klimaatvraagstuk inclusief ontzorging in de logistieke uitdagingen. 

Dit voordeel is ook gebleken in de verschillende projecten die gezamenlijk zijn opgeleverd afgelopen tijd. Zoals het Prinses Maxima Centrum in Utrecht, het VLTC gebouw in Amsterdam of het Gelders Huis in Arnhem. In alle gevallen is de opdrachtgever ontzorgd door een secure overname van het logistieke traject. Monumentale panden, beperkte ruimtes of uitdagend verticaal transport. Door de samenwerking tussen OC Verhulst en Koninklijk Saan wordt het goed geregeld en is er sprake van 'minder schijven' in het totale project.

Bron: Koninklijke Saan en OC Verhulst, 28 maart 2017