Eerste van 3 nieuwe 60 meters geleverd aan Jos Blom Kraanverhuur B.V.

Foto: v.l.n.r. Marco Blom, Koos Spierings, Richard Blom, Jos Blom, Hans Heere

Met een vloot van 23 Spierings kranen mag Blom zich met recht een van de grootste Spierings gebruikers noemen. De laatste jaren heeft het bedrijf zich sterk toegelegd op de Mobiele torenkranen. Maar liefst vijf SK1265-AT6 kranen vinden hun parkeerplaats in de avond op een werf van Blom.

Marco Blom vertelt; “De 60 meter Spierings kranen zijn niet meer weg te denken uit ons kranenpark. Het enorme bereik in combinatie met de compacte onderwagen zijn ideaal voor in steden als Amsterdam. De eenvoudige hijstabel en het “een man concept” van Spierings zijn enorme pluspunten. We hebben in totaal een bestelling geplaatst voor 3 van deze machines de andere twee zullen in 2018 geleverd worden.” De oudere SK1265-AT6 kranen worden op deze manier vervangen voor de nieuwste EURO 6 machines met de nieuwste technologie.

Koos Spierings (commercieel directeur Spierings Mobile Cranes B.V.) vertelt;”We zijn enorm verheugd dat Jos Blom kraanverhuur de laatste jaren het vertrouwen in onze kranen had en haar park sterk heeft uitgebreid. Inmiddels is de restwaarde van onze machines sterk verbeterd en ziet ook Blom de kans schoon om haar kranen park te verjongen. We wensen de firma Blom weer veel veilige en plezierige draaiuren met deze nieuwe machine”

Spierings Mobile Cranes B.V. ziet dat de markt voor haar type kranen in Europa sterk aan het groeien is. Inmiddels levert het bedrijf meer dan 50% van de nieuwe kranen naar het buitenland. Op dit moment word er druk gewerkt aan de City Boy welke eind 2017 haar entree op de markt zal maken.

Bron: Spierings Mobile Cranes B.V., 21 juni 2017