Bultena Verreikerverhuur B.V. en Manitou ontwikkelen Dutch Rooferswerkbak

Voor werkzaamheden op onder andere daken en gevels heeft Manitou in samenwerking met Bultena Verreikerverhuur B.V. de Dutch Rooferswerkbak voor de Manitou MRT 2550 plus ontwikkeld.

De Dutch Rooferswerkbak is een speciale werkbak met open voorkant. De afmetingen van het platvorm zijn 3.30m breed x 2.40 m diep, met aparte verstevigingsbalken op de vloer. Deze werkbak is geheel voor het asbest saneren ontwikkeld, om dit zo optimaal en veilig mogelijk uit te kunnen voeren.

Deze werkbak heeft een capaciteit van 1.000kg. De machine met werkbak is vanuit de cabine te bedienen, goedgekeurd binnen de huidige wetgeving. Uniek hieraan is dat deze werkbak onder de norm van de EN 280 :2013+A1:2015 machinerichtlijn valt.

De combinatie machine en werkbak is door HHC/DRS (Notified Body) onderzocht, beproefd en als zodanig gecertificeerd. Ook de mensen van SZW zijn aanwezig geweest toen de 1e machine in Nederland arriveerde en hebben gemeld dat dit de oplossing is voor het veilig saneren van asbest met de verreiker voorzien van een open werkplatvorm.

Als eerste in Nederland komt Bultena Verreikerverhuur B.V. met dit concept. Zij wil graag meewerken om veilig, gezond en volgens de geldende regels asbest te saneren. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de accountmanager van Bultena Verreikerverhuur B.V., de heer H. (Henk) Thole op 06-83240995. Hij beantwoord uw vragen graag.

Over Bultena Verreikerverhuur B.V.
Bultena Verreikerverhuur B.V. is gespecialiseerd in de verreikerverhuur en zij werkt landelijk vanuit drie vestigingen. Bultena Verreikerverhuur B.V. is zowel ISO 9001 als VCA-P gecertificeerd. Zij werkt dagelijks op high risk locaties in de petrochemie, elektriciteitscentrales en vele andere bouw locaties. Voor meer informatie www.bultena.nl of op telefoonnummer: 085-4892181.

Bron: Bultena Verreikerverhuur B.V., 5 juli 2017