VTN Investeert in nieuwe Spierings kraan

Kraanverhuurder Verticaal Transport Nederland heeft onlangs geïnvesteerd in een nieuwe SK 597-AT4. VTN had al ervaring met het mobiele torenkraan concept maar had nog geen Spierings kraan in haar vloot. Spierings Mobile Cranes is dan ook verheugd de eerste Spierings kraan te mogen leveren aan VTN.

De SK 597-AT4 is inmiddels al ruim 65x uitgeleverd en daarmee een doorslaand succes in binnen en buitenland. De gieklengte van 48 meter in combinatie met het snelle opbouw concept zijn voor de kraanverhuurder belangrijke eigenschappen. Op deze manier kan de mobiele torenkraan eenvoudig meerdere klussen op één dag uitvoeren.

Rob Huyink eigenaar van VTN vertelt:” We zijn met een aantal van onze machinisten op een zaterdag gaan proefdraaien met deze kraan. Mijn machinisten waren direct overtuigd van de fijne besturing van de Spierings kraan”

Koos Spierings, Commercieel Directeur van Spierings Mobile Cranes B.V.: “ Wij feliciteren VTN met deze prachtige nieuwe kraan. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit het begin is van een langdurige samenwerking met VTN.”

Bron: Spierings Mobile Cranes B.V., 14 september 2017