ESTA`s Users Night and Awards Dinner 2018

De ESTA organiseert de “ESTA`s Users Night and Awards Dinner 2018” op:

datum:          Donderdag 26 april 2018
locatie:          Hilton Paris Charles de Gaulle Airport

Ook dit jaar kunt u weer meestrijden voor de ESTA Awards in de verschillende categorieën. Uit de verschillende categorieën worden elk 4 genomineerden geselecteerd.

Ook dit jaar vraagt de ESTA u bij uw aanmelding een samenvatting van vier zinnen in het Engels over uw inzending bij te voegen. Deze samenvatting wordt gepubliceerd bij de genomineerden.

De genomineerden worden bekend gemaakt in de laatste week van februari op: www.estaeurope.eu en in verschillende vakbladen.
U kunt tot uiterlijk 19 januari 2018 de aanmelding voor de Awards insturen naar: awards@estaeurope.eu of via: https://www.wetransfer.com.

Alle informatie over de ESTA Awards, alsmede de aanmeldformulieren kunt u vinden op: http://www.estaeurope.eu/2018Awardentryforms.  
De aanmeldingsformulieren (in PDF format) kunnen digitaal ingevuld worden, waarna u ze kunt opslaan en per e-mail kunt versturen.
De voorkeur gaat er naar uit om de inzendingen in het Engels in te vullen, maar inzendingen in het Frans, Duits, Italiaans en Spaans worden ook geaccepteerd.

ESTA Dinner Party
Op http://www.estaeurope.eu/2018Awardentryforms staat ook het registratieformulier beschikbaar waarmee u zich aan moet melden voor de “ESTA Dinner and Award party”.
ESTA leden, die recht hebben op een gratis tafel voor 6 personen tijdens het ESTA Dinner, dienen ook aan de hand van het registratieformulier zich aan te melden.
Aanmelden voor de “ESTA Dinner and Awards party” kan tot 10 april 2018.

Mochten er nog vragen en of onduidelijkheden zijn dan kunt u contact opnemen met de ESTA:

ESTA Home Office address:
Mevr. C. van Geest
Lotte Beesestraat 4
2331 KJ Leiden
T: 071-572 4705
M: 06-53699683
E: officemanager@estaeurope.eu
W: www.estaeurope.eu

Bron ESTA, november 2017