Fred van Vliet nieuwe Algemeen Manager Techniek

Vanwege de aanstaande pensionering van Hans Nijkamp wordt Fred van Vliet per 3 april 2018 benoemd tot Algemeen Manager Techniek bij Aboma. Hij neemt hiermee de verantwoordelijkheden over van Hans Nijkamp, die per gelijke datum terugtreedt uit die functie.

Onder de afdeling Techniek vallen alle keurings- en begeleidingsactiviteiten voor zowel materieel als liften.

Hans Nijkamp geeft daarmee het Aboma-stokje na ruim 30 jaar over aan Fred van Vliet, die sinds januari 2018 verbonden is aan Aboma.

Fred van Vliet heeft ruime ervaring in de technische dienstverlening, met name in de luchtvaart en bij Defensie. Zo vervulde hij eerder functies bij Fokker, IHC Merwede en Rheinmetall MAN Military Vehicles Nederland BV.

Fred over zijn nieuwe uitdaging: “De gevestigde naam van Aboma op keuringsgebied biedt een solide basis. Op basis van mijn ervaring zie ik volop kansen voor een verdere ontwikkeling van het bedrijf als het gaat om technische dienstverlening.”

Aboma is al bijna 60 jaar toonaangevend in keuringen, inspecties en taxaties van materieel en in begeleiding van arbobeleid in bouwbedrijven. Aboma is tevens actief op het gebied van certificering van kwaliteits- en veiligheidssystemen.

Bron: Aboma B.V., 26 maart 2018