Bultena Verreikerverhuur BV neemt de failliete boedel van Karen van Oorschot Kranen bv over.

De failliete boedel van Karen van Oorschot Kranen bv is door de curator verkocht aan Bultena Verreikerverhuur BV. Tevens is er een akkoord gesloten met de holding waarin de machines zaten. De machines, het personeel en de lopende werken zijn overgenomen.

Karen van Oorschot Kranen bv is dinsdag 19 juni jl. failliet verklaard. Bultena heeft in de week daarna een akkoord gesloten met de curator. Tevens is er een akkoord gesloten met de holding waarin de machines zaten. Daarmee zijn de bedrijfsauto's, de complete inventaris en het machinepark overgenomen en is aan de medewerkers een arbeidsovereenkomst aangeboden. Met deze overname worden de huidige activiteiten voortgezet. Bultena Verreikerverhuur BV is oa gevestigd in Alphen ad Rijn en vanuit deze vestiging gaan de activiteiten voortgezet worden. Karen van Oorschot zelf zal in dienst treden als accountmanager bij Bultena Verreikerverhuur. Maar eerst zal Karen de overname intern binnen Bultena gaan begeleiden, zodat het personeel en de klanten hiervan nagenoeg niets gaan merken.

Bultena Verreikerverhuur werkt vanuit drie vestigingen (Groningen, Leeuwarden en Alphen ad Rijn) in Nederland en is in de bemande verreikerverhuur een begrip in Nederland. De overgenomen verreikers en verreikermachinisten passen naadloos bij wat wij nu doen, deze werkzaamheden zijn niet nieuw voor ons. De rupshijskranen daarentegen zijn een extra aanvulling op onze huidige activiteiten. Erik Jansen zegt: “De rupshijskranen is een aanvulling op onze huidige werkzaamheden en is geheel nieuw voor ons! Maar het is niet nieuw voor Karen van Oorschot en Karen gaat mee samen met de kraanmachinisten. Daarmee borgen we dat de kennis blijft”.

Door de overname van bovengenoemde zal Bultena Verreikerverhuur haar positie in Nederland nog verder versterken. Bultena Verreikerverhuur biedt haar klanten landelijke dekking. De machinisten en machinevloot komt hiermee op 75 machines te staan. “Misschien is dit wel een mooie stap richting de Benelux met onze bemande verreikerverhuur”, aldus Erik Jansen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Karen van Oorschot
Erik Jansen

Bron: Karen van Oorschot Kranen bv, Bultena Verreikerverhuur BV, 28 juni 2018