Kuiphuis Kraanverhuur neemt
Pol Kraanbedrijf uit Hoogeveen over

Er waren al vijf vestigingen van Kuiphuis Kraanverhuur en vanaf 27 juli komt er een zesde vestiging bij. Het bedrijf Kuiphuis neemt Pol Kraanbedrijf, onderdeel van Jos Blom Kraanverhuur, uit Hoogeveen over. Op donderdag 12 juli werd de definitieve overeenkomst ondertekend. Kuiphuis neemt alle machinisten en al het materieel over.

Op de foto van links naar rechts; Bob Bruijsten, Marco Blom en Richard Blom

Bob Bruijsten, directeur-eigenaar van Kuiphuis Kraanverhuur licht toe: “Schaalgrootte is in onze branche erg belangrijk en we kiezen er bewust voor vanuit meerdere vestigingen te werken. Hoe dichter bij de klant, hoe beter we de prijzen kunnen houden door besparing op reistijd en -kosten. Pol Kraanbedrijf heeft goede machinisten en een mooi klantenbestand, daar kunnen we mee vooruit.”

Marco en Richard Blom, eigenaren van Pol Kraanbedrijf, zijn blij met de overname. “Wij hebben de strategische keuze gemaakt om ons verder te concentreren op onze vestigingen in het westen van Nederland”. Kuiphuis wil de vestiging in Hoogeveen behouden en kan onze machinisten goed gebruiken. Die krijgen nu veel meer kansen dan wij ze op termijn hadden kunnen bieden.”

Regionale bekendheid
Kuiphuis is ruim zes jaar in Dedemsvaart en Hardenberg gevestigd en het laatste jaar steeg de omzet daar met 300%. Met de nieuwe vestiging in Hoogeveen verstevigt het van oorsprong Oldenzaalse bedrijf haar positie in de regio. Kuiphuis investeert in de Hoogeveense vestiging door direct nieuw materieel aan te schaffen. “Daarbij hebben we goed geluisterd naar de huidige klanten”, zegt Bruijsten. “Ze wilden graag een totaalleverancier en die zekerheid kunnen we ze nu bieden.”

Zeker op het hoogste niveau
Kuiphuis Kraanverhuur staat voor zekerheid. De zekerheid dat de juiste kraan op de afgesproken tijd aanwezig is en dat het werk gewoon goed wordt uitgevoerd. Met een wagenpark van meer dan 80 kranen voor alle mogelijke werkzaamheden en machinisten met ruime ervaring, werkt het bedrijf voor vrijwel alle sectoren van de bouwwereld. In de industriële sector werkt Kuiphuis vooral voor de voedings- en genotmiddelenindustrie, grootmetaal, recyclingbedrijven, de petrochemie en de fijnchemie.

Bron: Kuiphuis Kraanverhuur B.V., donderdag 12 juli 2018