DAF LF210 gereedschapswagen voor Saan industriële verhuizingen

Hij rolde afgelopen week de werkplaats uit, de nieuwe gereedschapswagen voor Saan Industriële Verhuizingen. Deze wagen, een DAF LF210 met gesloten opbouw en laadklep wordt door Saan ingezet als rijdende werkplaats bij het verplaatsen van machines en complete machinelijnen.

Bij het verplaatsen van machines en het verhuizen van complete productielijnen komt vaak veel gereedschap en hulpmateriaal te pas. Hijsmiddelen, vijzels, luchtkussens, takels en vaak ook (elektrische) handgereedschappen. Om ervoor te zorgen dat de machinetransporteurs van Saan Industriële Verhuizingen de juiste spullen bij zich hebben voor de machineverhuizingen, heeft Saan aantal kleinere vrachtwagens ingericht als gereedschapswagen. Een efficiënte oplossing.

De nieuwe DAF LF210 is voorzien van een Hertoghs Carrosserie volgens de laatste eisen en de wensen van de gebruikers. Vervolgens is de wagen bij de Technische Dienst van Saan van de gebruikelijke Saan-signing voorzien en door de gebruikers zelf ingericht met alle materialen. Vanaf deze week wordt de gereedschapswagen door Saan ingezet bij machineverplaatsingen in o.a. de foodsector, de medische industrie en de maakindustrie. 

Bron: Koninklijke Saan B.V., 11 september 2018