ESTA`s Users Night and Awards Dinner 2019

De ESTA organiseert de “ESTA`s Users Night and Awards Dinner 2019” op:
datum:  donderdag 11 april 2019  
locatie: The Westin Grand Munich

Ook dit jaar kunt u weer meestrijden voor de ESTA Awards in de verschillende categorieën. Uit de verschillende categorieën worden elk 4 genomineerden geselecteerd. Ook dit jaar vraagt de ESTA u bij uw aanmelding een samenvatting van vier zinnen in het Engels over uw inzending bij te voegen. Deze samenvatting wordt gepubliceerd bij de genomineerden.

De genomineerden worden bekend gemaakt in de derde week van maart op: www.estaeurope.eu en in verschillende vakbladen.

U kunt tot uiterlijk 18 januari 2019 de aanmelding voor de Awards insturen naar: awards@estaeurope.eu of via: https://www.wetransfer.com.

Alle informatie over de ESTA Awards, alsmede de aanmeldformulieren kunt u vinden op: http://www.estaeurope.eu/2019Awardentryforms

De aanmeldingsformulieren (in PDF format) kunnen digitaal ingevuld worden, waarna u ze kunt opslaan en per e-mail kunt versturen. De voorkeur gaat er naar uit om de inzendingen in het Engels in te vullen, maar inzendingen in het Frans, Duits, Italiaans en Spaans worden ook geaccepteerd.

ESTA Dinner Party
Op http://www.estaeurope.eu/2019Awardentryforms staat ook het registratieformulier beschikbaar waarmee u zich aan moet melden voor de “ESTA Dinner and Award party”. ESTA leden, die recht hebben op een gratis tafel voor 6 personen en ESTA Supporters die recht hebben op 1 gratis tafeplaats tijdens het ESTA Dinner, dienen ook aan de hand van het registratieformulier zich aan te melden. Aanmelden voor de “ESTA Dinner and Awards party” kan tot 1 april 2019.

Meer informatie
Mochten er nog vragen en of onduidelijkheden zijn dan kunt u contact opnemen met de ESTA:
ESTA Home Office address
Mevr. C. van Geest
Lotte Beesestraat 4
2331 KJ Leiden
T: 071-572 4705
M: 06-53699683
E: officemanager@estaeurope.eu 
W: www.estaeurope.eu