WIDO kranenverhuur breidt wagenpark uit met nieuwe SK1265 AT6

Op vrijdag 25 januari jl. is officieel door Koos en Leo Spierings de nieuwe SK1265-AT6 overgedragen aan de heren van WIDO kranenverhuur.
Deze nieuwe Spierings kraan is de 10e mobiele torenkraan die WIDO Kranenverhuur aan haar vloot toevoegt. Dat deze 10e mobiele torenkraan wederom een Spierings kraan is, is niet zonder reden.

Specificaties kraan
De 6-assige Spierings SK1265-AT6 is de grootste mobiele torenkraan ter wereld. Reeds meer dan 110 keer gebouwd. De sterke motor, het krachtig pneumatisch remsysteem en het goede overzicht vergroten de veiligheid op de bouwplaats en openbare weg. De SK1265-AT6 is de eerste Spierings kraan met een 5e uitschuivend giekdeel. Samen met de 4 andere giekdelen levert dit een ongeëvenaarde vlucht van 60 meter. De kraan kan zowel vanuit de kraancabine als vanaf de grond bediend worden. Dit geeft de machinist altijd een optimaal overzicht op het werk. Er zijn geen losse giekdelen nodig en ook deze kraan kan in minder dan 20 minuten volledig operationeel zijn.

Over WIDO kranenverhuur
WIDO kranenverhuur beschikt over een breed scala mobiele telescoop kranen met een capaciteit tussen 5 en 150 ton. Het gamma omvat naast AT-kranen van met name Liebherr, Tadano (Faun) en Grove ook diverse snelmontagekranen van Spierings mobile cranes alsmede roterende verreikers en kleine industriekranen tot 10 ton, die uiterst geschikt zijn voor hijswerk in gebouwen met een lage ingang en weinig hijshoogte. “Wij leveren hijsoplossingen voor zowel de bouw als de industrie. Alle kranen voldoen aan de wettelijke eisen en worden jaarlijks door Aboma gekeurd. Ook zijn onze hijskranen standaard voorzien van een Orlaco-camera/monitorsysteem en beschikken we over een ruim assortiment hijsmaterialen. Diverse hulpgereedschappen/ hijsplannen en tra's zijn naar wens leverbaar”.

WIDO kranenverhuur zit al 3 generaties in de familie. Jan jr.& Henk & Rob Heijting zijn de 3e generatie. WIDO beschikt over meerdere vestigingen; Nijmegen & Doetinchem.

Bron: WIDO kranenverhuur, 30 januari 2019