Gerritsen Projects B.V. gaat elektrisch met nieuwste aanwinst: de machtige en compacte JMG MC 580 pick-and carry kraan

Gerritsen Projects B.V. gaat elektrisch met haar nieuwste aanwinst: de machtige en compacte JMG MC 580 pick-and carry kraan.Deze robuuste machine kan maximaal 58 ton verplaatsen en is het groene alternatief voor kritische klanten en industrieën waar gas- en diesel kranen niet de eerste keuze zijn.

De JMG MC 580 is speciaal ontworpen voor gebruik op locaties met beperkte ruimte. De machine is compact , met front traction besturing van 180 graden, en heeft ook volledige afstandsbediening opties. Met een bedrijfstijd van 8 uur wordt elektrisch echt het groene alternatief dat werkt. Voor een compleet overzicht van effectieve elektrische machines heeft Gerritsen Projects sinds kort ook de beschikking over een  Hoist 25/35 compacte elektrische heftruck met uitschuifbaar contragewicht. Het maximale hefvermogen van deze volledig elektrische heftruck bedraagt 19 ton.

Over Gerritsen Projects B.V.
Gerritsen Projects B.V. is een expert in wereldwijde verplaatsing van industriële machines en complete fabrieken. Met meer dan 18 jaar ervaring in de demontage, verplaatsing en wederopbouw van zware machines en machine lijnen van welke aard dan ook. Turnkey-projecten zijn voor ons dagelijkse routine. We willen de vraag naar gespecialiseerde machine verhuizingen waarmaken, maar bieden ook verhuurmogelijkheden in situaties waar 'extra spieren' nodig zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bron: Gerritsen Projects B.V., 7 mei 2019