SOMA Bedrijfsopleidingen opnieuw CEDEO-erkend

Cedeo heeft SOMA Bedrijfsopleidingen opnieuw haar erkenning afgegeven voor open en maatwerk bedrijfsopleidingen. Een Cedeo-erkenning betekent dat een ruime meerderheid (tenminste 80%) van de klanten tevreden of zeer tevreden is over de kwaliteit. De infra, het verticaal transport en de maritieme bedrijven hebben de dienstverlening van SOMA Bedrijfsopleidingen met hoge cijfers gewaardeerd.

Kwaliteit van dienstverlener
Het is moeilijk om te kiezen uit de vele bedrijfsopleidingen. Om de keuze op het gebied van kwaliteit makkelijker te maken, voert de onafhankelijke keuringsinstantie Cedeo klanttevredenheidsonderzoeken uit. Met de keuze voor een Cedeo-erkende leverancier weten werkgevers en werknemers zeker dat zij een keuze maken voor één van de betere dienstverleners.

Grote schat aan praktijkervaring
Uit de onderzoeksresultaten kwam naar voren dat klanten tevreden zijn over de manier waarop SOMA Bedrijfsopleidingen haar dienstverlening laat inspelen op de behoeften van de klant. Enkele reacties uit het Cedeo-onderzoek: “Instructeurs van SOMA Bedrijfsopleidingen hebben een grote schat aan praktijkervaring en spreken de taal van de deelnemers. Je bent een gewaardeerde klant bij SOMA Bedrijfsopleidingen, alles is mogelijk, ze denken met je mee en komen met oplossingen.” In het bijzonder zijn klanten erg tevreden over de kennis en flexibiliteit van de medewerkers.

Koen Stephan, Directeur SOMA Bedrijfsopleidingen, zegt: “Wederom zijn wij zeer content met de resultaten van dit Cedeo-onderzoek. Met meer dan 75 jaar ervaring zijn wij blij om op dit hoge niveau van klanttevredenheid te blijven presteren. De wereld om ons heen verandert en we kunnen daarom niet achteroverleunen. De klant verandert, maar tevens de didactische methodiek en technologieën. Wij willen daarop vooruitlopen met de ontwikkeling van diverse e-learnings en blended learnings binnen ons huidige opleidingsaanbod.”

Over SOMA Bedrijfsopleidingen
SOMA Bedrijfsopleidingen is dé opleider voor de infrasector en het verticaal transport. SOMA Bedrijfsopleidingen verzorgt een breed scala aan opleidingen en kortdurende cursussen en trainingen voor volwassenen die al enige ervaring in de sector hebben. Het ontzorgen van werkgevers en werknemers op het gebied van scholings- en ontwikkelingsvragen staat centraal. SOMA Bedrijfsopleidingen is gevestigd in Harderwijk en maakt gebruik van verschillende oefenterreinen met een totale oppervlakte van 27 hectare.

Over Cedeo
Cedeo is een onafhankelijke, door de overheid erkende keuringsinstantie die de kwaliteit van trainingsorganisaties en opleidingsinstituten meet en waarborgt. Van de ruim 8500 trainingsbureaus in Nederland zijn er ruim 550 Cedeo-erkend. Organisaties die een Cedeo-erkenning nastreven, vragen zelf een onderzoek aan bij Cedeo. Daarbij wordt een uitvoerige enquête gehouden onder opdrachtgevers. De resultaten worden aangeboden in een rapport, waarin eventuele verbeterpunten zijn aangegeven.

Bron: SOMA Bedrijfsopleidingen, 15 augustus 2019