Spierings Mobile Cranes klaar voor de toekomst

Mobiele Torenkranen producent Spierings Mobile Cranes uit Oss heeft gedreven en wereldwijde ambities voor de toekomst. Sinds mei 2019 is Koos Spierings verantwoordelijk als CEO binnen Spierings Mobile Cranes. Vanaf heden vormt hij samen met Gijs Delissen, Camiel Both en Cindy van Vugt de nieuwe directie van Spierings Mobile Cranes.

Op de foto v.l.n.r.: Cindy van Vugt, Gijs Delissen, Koos Spierings, Camiel Both

Gijs Delissen is reeds een aantal jaren operationeel verantwoordelijk binnen Spierings. Sinds juli vormt hij het directieteam samen met Koos Spierings. Camiel Both is per half augustus aangetrokken als CTO.
Hij is met zijn gedegen management ervaring verantwoordelijk voor alle technische aspecten binnen Spierings. Camiel is voorheen ruime tijd werkzaam geweest bij Glencore Agriculture als CIO. 

Recent is ook Cindy van Vugt toegevoegd aan het nieuwe directieteam.
Cindy zal het team versterken in de functie van CHRO, verantwoordelijk voor Human Resources, Kwaliteit en Veiligheid. De laatste 13 jaar heeft Cindy haar kennis en ervaring opgedaan als Manager Sociaal Medische Zaken bij het UWV.

Leo Spierings blijft als oprichter nauw betrokken en speelt een belangrijke rol als technisch adviseur binnen de organisatie.

Spierings Mobile Cranes is klaar voor de toekomst met dit nieuwe gedreven directieteam.
Lift to the max.

Bron: Spierings Mobile Cranes, 30 oktober 2019