ESTA`s Users Night and Awards
Dinner 2020

De ESTA organiseert de “ESTA`s Users Night and Awards Dinner 2020” op:

Datum:             Donderdag 23 april 2020
Locatie:            Postillion Hotel Amsterdam

Ook dit jaar kunt u weer meestrijden voor de ESTA Awards in de verschillende categorieën. Uit de verschillende categorieën worden elk 4 genomineerden geselecteerd. Ook dit jaar vraagt de ESTA u bij uw aanmelding een samenvatting van vier zinnen in het Engels over uw inzending bij te voegen. Deze samenvatting wordt gepubliceerd bij de genomineerden.

De genomineerden worden bekend gemaakt in de derde week van maart op: http://www.estaeurope.eu/awards en in verschillende vakbladen.

U kunt tot uiterlijk 17 januari 2020 de aanmelding voor de Awards insturen naar: awards@estaeurope.eu of via: https://www.wetransfer.com.

Alle informatie over de ESTA Awards, alsmede de aanmeldformulieren kunt u vinden op: http://www.estaeurope.eu/2020Awardentryforms.

De aanmeldingsformulieren (in PDF format) kunnen digitaal ingevuld worden, waarna u ze kunt opslaan en per e-mail kunt versturen. De voorkeur gaat er naar uit om de inzendingen in het Engels in te vullen, maar inzendingen in het Frans, Duits, Italiaans en Spaans worden ook geaccepteerd.

ESTA Dinner Party
Op http://www.estaeurope.eu/2020Awardentryforms staat ook het registratieformulier beschikbaar waarmee u zich aan moet melden voor de “ESTA Dinner and Award party”. ESTA leden, die recht hebben op een gratis tafel voor 6 personen en ESTA Supporters die recht hebben op 1 gratis tafelplaats tijdens het ESTA Dinner, dienen ook aan de hand van het registratieformulier zich aan te melden.

Aanmelden voor de “ESTA Dinner and Awards party” kan tot 10 april 2020.

Mochten er nog vragen en/of onduidelijkheden zijn dan kunt u contact opnemen met de ESTA:

ESTA Home Office address
Mevr. C. van Geest
Lotte Beesestraat 4
2331 KJ Leiden
T: 071-572 4705
M: 06-53699683
E: officemanager@estaeurope.eu  
W: www.estaeurope.eu