Roseboom viert 28 mei haar 75-jarig jubileum

Wat begon in 1945 met paard en wagen is uitgegroeid naar een veelzijdig, landelijk opererend bedrijf. Veelzijdig op het gebied van infra, energie, transport, sloop en sanering. 

De boerderij aan de Galvanistraat 123 in Ede waar de familie Roseboom opgroeide, heeft inmiddels plaatsgemaakt voor een gloednieuw, ultramodern kantoorpand. 
Dirk Roseboom en Roef van de Bunt-Roseboom, eigenaren: “Op 28 mei 1945 begon onze vader met paard en wagen zand te vervoeren in de regio Ede onder de familienaam Roseboom. Inmiddels ontzorgen we in heel Nederland op het gebied van grond-, weg-, en waterbouw, warmte- en koudenetwerken, horizontaal en verticaal transport, (circulaire) sloopwerken en saneringen met de modernste machines. En dat doen we nog steeds onder de naam Roseboom.” 

Roseboom, bekend van het roodoranje materieel, heeft alle disciplines onder één dak om duurzame totaaloplossingen te bieden op het gebied van infrastructuur in de breedste zin van het woord. 
Voor Warmtebedrijf Ede heeft Roseboom bijvoorbeeld in samenwerking met Warmtebedrijf Ede al kilometerslange warmtenetwerken aangelegd, net als in andere delen van Nederland. 

Jan Koole, algemeen directeur: “Ik ben trots op onze positie in ondernemend Nederland. We hebben uiteraard 75 jaar kennis en kunde in huis, maar nog belangrijker zijn de ruim 140 deskundige en gemotiveerde medewerkers hierachter, zij maakten dit bedrijf tot het succes van vandaag! Vanwege het Coronavirus vieren we het jubileum dit jaar op een andere wijze dan we van plan waren, maar we hopen dat volgend jaar ruimschoots in te halen!”

Rosenboom heeft voor deze feestelijke gebeurtenis een jubileum blad gemaakt, klik hier voor de digitale versie. 

Bron: Roseboom Transport B.V., 28 mei 2020