Transportbedrijf Bosch Hedel BV breidt uit met een nieuwe Faymonville pendelas-dieplader

Op donderdag 15 april heeft Bosch Hedel BV bij Hertoghs Carrosserieën in Roosendaal een nieuwe Faymonville dieplader in gebruik genomen. De Faymonville Group is de toonaangevende full-range fabrikant van speciale voertuigen voor zwaar vrachtvervoer en speciaal transport.
Hertoghs Carrosserieën heeft tevens de productie en levering van de klant-specifieke rongbatterijen, laadbokken en het kopschot verzorgd.

Er is gekozen voor een 2-assige variant met een laadvloerhoogte van ca. 35 cm, de laadvloerlengte is uitschuifbaar tot 13,25 mtr. De dieplader beschikt over een afneembare zwanenhals, hydraulische gedwongen besturing en hydraulische vering. De gehele dieplader is ruimschoots voorzien van bindogen en de benodigde hulpmiddelen voor speciaal transport (met buitenwettelijke afmetingen).
Het asstel achter beschikt over twee pendelaslijnen met een aslast van 12 ton per lijn en is voorzien van radiografische hulpbesturing. Doordat er gekozen is voor pendelassen is de dieplader zeer stabiel en wendbaar met een wieluitslag van 60 graden.

Door de aankoop van deze kuipdieplader weet Bosch Hedel BV haar diensten nog verder uit te breiden. Bosch Hedel BV is gestart in 1998 als traditioneel transportbedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een allround specialist op het gebied van speciaal transport, autolaadkraan transport, infratechniek, montage- & hijswerkzaamheden, machineverhuizingen en bouwmachinetransport.
Mede dankzij jong, dynamisch en specialistisch materieel zijn zij door de jaren heen landelijk bekend geraakt en u kunt Bosch Hedel BV dan ook in heel Nederland of daarbuiten tegenkomen.

Meer informatie is te vinden op www.bosch-hedel.com

Bron: Transportbedrijf Bosch Hedel BV, 16 april 2021