All-up levert nieuwste Klaas K1100 RHX autokraan aan Kraanverhuur T.Pater B.V uit ‘t Harde

Kraanverhuur T.Pater heeft onlangs een nieuwe autokraan van All-up in ontvangst genomen. Daarmee is deze allround kraanverhuurder een noviteit rijker. Het gaat namelijk om de levering van de nieuwe Klaas kraan K1100RHX.  Een alleskunner… 

Trotse leverancier is All-up uit Almelo, die alle producten van de bekende Duitse kraanbouwer Klaas  in haar portefeuille heeft. Ard Nijkamp, directeur van All-up: ‘Deze kraan is echt ons paradepaardje. De K1100 RHX Autokraan is de grootste en krachtigste autokraan van Klaas, een kraan met echt indrukwekkende prestaties, met een maximale hijslast van 6.000 kg., een zijdelings bereik van 45 meter met 500 kg. en een haakhoogte van 60 meter. Bovendien is de kraan uitgerust met het innovatieve automatische afstempelsysteem, zijn de jibdelen hydraulisch uit te schuiven met de afstandsbediening en is de kraan binnen enkele ogenblikken inzetbaar als volwaardige hoogwerker. De HA3-450 hoogwerker maakt het werken aan de achterkant van een gebouw mogelijk, de Jib kan vanuit de werkbak worden verlengd, de werkbak is bovendien 450 graden draaibaar! De K1100RHX heeft een eigen aandrijving, en is bovendien uitgevoerd met het Klaas –Hybride systeem, dat maakt werken op 380Volt bouwstroom mogelijk. Het totale gewicht van de kraan is slechts 26Ton.

Volgens Nijkamp toont Harry Pater met deze aanschaf een slimme investeerder te zijn. ‘Voor zijn vele opdrachten zijn kwaliteit en efficiency de primaire voorwaarden om succesvol te kunnen zijn. De multi-inzetbaarheid van deze nieuwe kraan sluit daarop naadloos aan’, besluit de enthousiaste leverancier.

Bron: Kraanverhuur T.Pater, 1 oktober 2021