Operatie Julianaplein Groningen start op 11 februari

De werkzaamheden rond het Julianaplein in Groningen beginnen binnenkort. We zetten op een rij waar je als bedrijf op moet letten.

De afgelopen maanden is er al veel gecommuniceerd over #operatiejulianaplein. Er zijn (online) bijeenkomsten georganiseerd, speciale kranten uitgegeven, filmpjes gedeeld via sociale media en de gemeente is in gesprek gegaan met het merendeel van de bedrijven in en rond Groningen. evofenedex heeft de ontwikkelingen steeds gevolgd, en het belang voor handels- en productiebedrijven benoemd.

Hoe bereid je je voor?
De afsluitingen tussen 11 februari en 9 mei hebben grote gevolgen voor de hele stad Groningen. We verwachten ernstige verkeershinder op de omleidingsroutes, maar ook op veel andere wegen in en rond de stad. Houd hier rekening mee als je bedrijf in Groningen is gevestigd of als je in of door Groningen rijdt.

Werkzaamheden voorafgaand aan Operatie Julianaplein
Voorafgaand aan Operatie Julianaplein moeten er op bepaalde plekken voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd worden. De komende weken zijn er werkzaamheden en afsluitingen bij het Vrijheidsplein, de Brailleweg en de A28. In het nieuwsbericht op onze website lees je meer over deze afsluitingen en de omleidingsroutes.


Blijf op de hoogte
Op deze website vind je alle informatie over de verkeershinder, reisadviezen en acties om hinder te mijden. Ook vind je daar binnenkort de omleidingsroutes en welke wegen er in de periode nog meer afgesloten zijn.

Bron: evofenedex, 31 januari 2022