Vereniging Verticaal Transport vernieuwt website en VT-Gids!

In 2011 is de VVT van start gegaan met de aanpassing van haar huisstijl en heeft zij eenheid gebracht in de verschillende publicaties die zij uitgeeft. Belangrijk publicatiemiddelen zijn de website en de VT-Gids, de ledengids van de VVT. Bronnen van informatie waar alle aanwezige relevante kennis van de VVT in opgenomen zijn en die te allen tijde geraadpleegd kunnen worden.

Door de groei die de website in de afgelopen jaren heeft doorgemaakt  en de aanpassing van de huisstijl was vernieuwing van de website uitermate belangrijk. 1 Februari 2012 is de nieuwe website van de VVT: www.verticaaltransport.nl online en daarmee een feit.

De inhoud is in sommige gevallen hetzelfde als de voorgaande website en VT-Gids en in sommige gevallen vernieuwd of helemaal nieuw. Op de website is ook nu een openbaar gedeelte en een besloten gedeelte. Het openbare gedeelte is voor iedereen inzichtelijk en het besloten gedeelte alleen voor de lidbedrijven en geassocieerde bedrijven van de VVT. Geheel nieuw aan de website is de zoekfunctie en de mogelijkheid voor leden, bestuur en commissies om specifieke informatie en belangrijke stukken te downloaden via een speciaal voor hen ingerichte pagina. 

De VT-Gids 2012 is gratis te bestellen in de webwinkel van de nieuwe website: http://www.verticaaltransport.nl/documents/catalog.xml?lang=nl

Bron: Vereniging Verticaal Transport te Culemborg
Verdere informatie: Secretariaat VVT
Telefoon: 0345-516993
redactie@verticaaltransport.nl