Zes kraanverhuurbedrijven introduceren Kraanverhuur Nederland

Met de introductie van Kraanverhuur Nederland bieden zes toonaangevende bedrijven in verticaal transport een landelijke dienstverlening aan met een capaciteit van circa 250 kranen en 300 medewerkers. Kraanverhuur Nederland is een nieuwe landelijke samenwerking tussen Baetsen, BKF, Van Grinsven, Heeren, Kuiphuis en Nederhoff. “Wij merken dat efficiency en kostenbeheersing voor veel opdrachtgevers steeds belangrijker zijn geworden. Door de samenwerking binnen Kraanverhuur Nederland, hebben wij 17 vestigingen in het hele land en zijn wij in staat om binnen een straal van 45 kilometer altijd de juiste kraan te leveren voor elk type werk” aldus Ron Nederhoff, woordvoerder van Kraanverhuur Nederland. “Hierdoor bevorderen wij niet alleen de snelheid van werken en het beperken van de kosten, klanten die landelijk werken hebben voortaan slechts één aanspreekpunt waarmee elke hijsklus, waar ook in Nederland geregeld kan worden.  Daarnaast kiest de klant met Kraanverhuur Nederland voor de kwaliteit die nodig is om een opdracht goed, snel en veilig te kunnen uitvoeren”

Bundelen van kennis en ervaring

Het bundelen van de capaciteit binnen Kraanverhuur Nederland betekent ook het samenvoegen van kennis en ervaring. Daarmee is Kraanverhuur Nederland een partner met ervaring in elk segment. “Markten veranderen en de vraag naar efficiënter en kostenbewuster werken neemt toe. Door de enorme expertise binnen Kraanverhuur Nederland hebben wij niet alleen ruime ervaring op veel verschillende gebieden, ook onze medewerkers zijn hierdoor in staat om mee te denken over de aanpak, de inzet van de juiste kraan en de wijze waarop opdrachten snel en efficiënt kunnen worden uitgevoerd” aldus Nederhoff.

Landelijke afspraken, lokaal geregeld

Werken met Kraanverhuur Nederland betekent dat opdrachtgevers landelijke afspraken kunnen maken voor al het hijswerk, waar ook in Nederland. De advisering wordt wel lokaal geregeld. “Wij hebben er bewust voor gekozen om klanten het gemak te bieden van één landelijk aanspreekpunt waarmee alles in principe kan worden geregeld. Behalve de maatwerkadviezen die noodzakelijk zijn voor elke opdracht. Daarvoor worden de specialisten van de diverse vestigingen ingeschakeld omdat we kiezen voor de  persoonlijke aandacht die in onze optiek het beste is om de meest optimale kwaliteit te kunnen leveren.”

Bron: Kraanverhuur Nederland, 27 oktober