Vacature Beleidsmedewerker

Sterker staan in verticaal transport, dat is de missie van de VVT, door: het verenigen van bedrijven werkzaam in het verticaal transport, het behartigen van de belangen van de verticaal transportsector in het algemeen en die van haar leden in het bijzonder, het hebben van een prominente rol in de ontwikkeling van vakgerichte opleidingen voor de verticaaltransportbranche, het bevorderen van de ontwikkeling van het verticaal transport en het bevorderen van de contacten tussen leden onderling. Het uitgangspunt daarbij is veilig en vakbekwaam werken.
De VVT is op zoek naar een enthousiaste beleidsmedewerker met een WO werk- en denkniveau die het team komt versterken deze missie verder uit te dragen.

De functie vraagt om een betrokken medewerker, die in staat is om op zelfstandige wijze beleid te ontwikkelen ter advisering aan het bestuur en hier uitvoer aan kan geven. De functie-eisen bestaan dan o.a. ook uit het hebben van een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel schriftelijk als mondeling), het hebben van sterke communicatieve vaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling), het kunnen samenstellen en schrijven van beleidsstukken, analytisch en accuraat zijn en goed kunnen schakelen tussen functie niveaus (machinist-directie).

Ben jij resultaatgericht, kun je goed samenwerken en vind jij het ook een uitdaging om theoretische (vraag)stukken pragmatisch te maken?
Ga dan voor de volledige vacature naar Van Wieringen werving & selectie en reageer op de vacature.
Want misschien zijn wij wel op zoek naar jou!

Contact
Voor vragen over deze functie kun je ook telefonisch contact opnemen met Van Wieringen werving & selectie op telefoonnummer 013-5302000. 

Vereniging Verticaal Transport

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.